Strategisch de slimste locatie om te bouwen

Wilt u bouwen op Smartpark Gemert? Dan staat Unibouw uit Gemert u graag bij. Unibouw is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfspanden op basis van 'Turnkey' systeembouw en nauw betrokken bij de ontwikkeling van Smartpark Gemert.

Intake van eisen, wensen en specifieke bouw- en bedrijfskundige zaken kan Unibouw - dankzij het Unibouw modulaire bouwsysteem - snel vertalen in een gedegen plan van aanpak met een vrijblijvende aanbieding. Bij het realiseren van bedrijfsmatig onroerend goed kijkt Unibouw altijd naar de lange termijn, samen met u. Waar staat u over vijf of tien jaar? Welke groei- en krimpscenario’s, leaseconstructies, universele mogelijkheden van een pand zijn er? Samen met Unibouw komt u tot een bedrijfspand dat past als een maatpak: het zit als gegoten, sluit prima aan bij uw bedrijfsactiviteiten, logistieke eisen en uitbreidingsmogelijkheden. En dat allemaal met lagere ontwerp- en exploitatiekosten, een kortere bouwtijd en binnen budget.

Voor projecten op Smartpark Gemert draagt Unibouw zorg voor ontwerp, vergunningen, realisatie en bouw, indien gewenst inclusief financiering en onderhoud. Unibouw is uw sparringpartner tijdens het hele proces, van idee tot en met oplevering, en denkt mee over ‘state-of-the-art’ oplossingen en de mogelijkheden op gebied van de keuze voor bouwmaterialen en energetische verduurzaming. Unibouw volgt alle ontwikkelingen en innovaties in de bouw op de voet en past bouwconcepten hier doorlopend op aan.

Kiest u voor Unibouw, dan kiest u voor keuzevrijheid. Turnkey, huur of alleen grond afnemen? Het is allemaal mogelijk. U kunt ook kiezen voor lease, zodat er geen vastgoed op uw balans staat en u uw investeringen kunt richt op uw bedrijf. Unibouw denkt hierbij graag met u mee, ook als het over andere vormen van financiering gaat.


Voordelen:

• 75% minder ontwerpkosten

• 30% kortere bouwtijd

• 30% lagere exploitatiekosten

• Afspraak = afspraak

• Gegarandeerd geen budgetoverschrijding


www.unibouw.eu/nl