Strategisch de slimste locatie voor de agrisector

Agri Green Boulevard is het kloppend hart van Smartpark Gemert. Hét centrum voor de agrarische sector in Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg in één duurzaam en innovatief groothandelsgebouw. Zowel voor de zakelijke markt als voor de consumentenmarkt. Een levendig, duurzaam, innovatief en thematisch centrum, centraal in het agricultureel gebied van Zuidoost-Nederland. Agri Green Boulevard brengt op innovatie, technologie en kennis gedreven agrarisch gerelateerde bedrijven en organisaties bijeen. Agrarische productie, ecologie & milieu, duurzaamheid & innovatie en energie & technologie - belangrijke economische krachten van de regio – krijgen zo de kans zich te versterken. Vertegenwoordigt u de agrisector? U bent van harte welkom op Agri Green Boulevard!

Start-ups, scale-ups en grotere bedrijven vinden binnen Agri Green Boulevard een passende locatie. Bijvoorbeeld voor een experience center of showroom, groothandel van agrarische (streek)producten tot pick-up point voor online aangekochte producten. Agri Green Boulevard vervult daarbij een faciliterende rol, die synergie door samenwerking van de bedrijven en organisaties genereert. De slimste plek dus om samen te werken aan verdere professionalisering en innovatie binnen de sector. Dit sluit naadloos aan bij de ‘Economische agenda de Peel 2016-2020’, waarin de ambitie om samen te werken aan een adaptieve economie in de Peelregio omschreven is. Gaat u deze samenwerking met ons aan? Neem contact op met de verkoopmanager, zodat we samen met u invulling kunnen geven aan het succes van Agri Green Boulevard.

Bedrijven en organisaties die kennis en technologie binnen de agrisector tot hun kernwaarden hebben gemaakt, vinden huisvesting in de Agri Green Tower binnen het groothandelsgebouw. Dit is dé plek om samen te werken aan verdere professionalisering en innovatie binnen de sector.

Agri Green Boulevard groeit mee met de ontwikkelingen van Smartpark Gemert en is een locatie die flexibiliteit kent en in fases kan worden ingevuld. U kunt er ruimte kopen, maar ook huren. De ruimtes zijn flexibel in te vullen. De thematiek van de Agri Green Boulevard richt zich niet alleen op innovatie, kennis en technologie, maar ook op de samenwerking van bedrijven en organisaties. Daarnaast is de boulevard breed georiënteerd met een ruimte waar consumenten agrarische producten en randartikelen kunnen afnemen. Hier kan bijvoorbeeld een agri concept-store ontwikkeld worden, een shop-in-shop formule, een presentatie- en verkoopruimte voor de zakelijke- en een consumentenmarkt of ruimte voor leisure gerelateerd aan de agrisector. Op die manier worden ook burgers betrokken bij de versterking van de sector.

Kijk voor meer informatie op: www.agrigreenboulevard.nl