Strategisch de slimste locatie voor bedrijvigheid

De volgende bedrijven hebben zich al op Smartpark Gemert gevestigd. Zij kijken er naar uit u te verwelkomen, met u samen te werken en kennis en ervaring te delen. Wordt uw bedrijf het volgende dat zich vestigt op Smartpark Gemert?

Driessens-Verhagen

Topscore Bedrijfskleding

Van de Goor Witgoed Specialist

Rijsouw Recycling

Elk Totaalonderhoud

Haval Disposables

Raaijmakers textiel

Jos v.d. Elzen & Zn. Grondverzet

De Wit Reizen

HansOtten Staal BV

Kingspan Unidek

Unibouw/ Unigoed

Maikel Penninx Grondwerken en bestrating


Er wordt ook een bedrijfsverzamelgebouw IJzerzijp gebouwd waarin nog enkele units beschikbaar zijn.

Haval - voor groothandel en producent in de foodindustrie

Foodsafety, innovatie en kwaliteit.

Al meer dan 30 jaar belangrijke waarden voor Haval als producent van disposables en verpakkingen voor de foodindustrie.

Haval Disposables BV is in 1984 gestart met de productie van disposables. Met ruime ervaring in de foodbranche was één ding vanaf het begin duidelijk: als je kwaliteit levert, je voedselveiligheid essentieel vindt en je blijft je ontwikkelen als bedrijf dan heb je een meerwaarde voor de voedselindustrie. En dat is vandaag de dag nog steeds zo.

Ontwikkeling en innovatie vinden in eigen beheer plaats en zijn onderdeel van de bedrijfsvoering. Door continue vernieuwing van zowel de productietechnieken als het assortiment is Haval uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bestekken, glazen en verpakkingen. Dankzij een goed georganiseerd proces van inkoop, productie, opslag en transport worden deze precies volgens klantenwens geleverd.

Jaarlijks verlaten zo'n 5 miljard disposables de hypermoderne productielocatie in Gemert, op weg naar de klant in Europa.

Koninklijke Nederlandse Textielfabrieken J.A. Raymakers & Co B.V.

Koninklijke Nederlandse Textielfabrieken J.A. Raymakers & Co B.V., opgericht in 1773, is dé specialist voor velours stoffen t.b.v. woning- en projectinrichting. De productie vanuit fabrieken in Helmond, Gemert en Burnley (UK) wordt wereldwijd gedistribueerd via groothandels, textiel converters, project specialisten en de industrie. Voor onze klanten zijn wij voorkeurleverancier, voor onze medewerkers bieden wij een uitdagende en aantrekkelijke werkomgeving.

elk® nieuwe generatie onderhoudsspecialisten

Bouwen.
We zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bestaand vastgoed. Door resultaatafspraken voor renovaties en groot onderhoud kunnen we verantwoordelijk blijven voor de gemaakte aanpassingen.

Onderhouden.
Samen voeren we onderhoud aan vastgoed intelligenter uit. Omdat we als maker vooraf meedenken, is voor de complete economische levensduur onderhoud onze zorg. En voor u? Geen gedoe.

Topscore

Topscore is een in Gemert gevestigd familiebedrijf. Vader, moeder en zoon met passie voor het vak.
Sinds 1994 verzorgt Topscore professioneel zeefdruk en borduurwerk en maakt uw bedrijfskleding en reclame uitingen draagbaar.
De productie hebben wij in eigen huis, waardoor we de kennis in huis hebben; in kunnen spelen op wensen en behoefte van de klant; snel kunnen schakelen bij een directe vraag.