Volop ontwikkeling in 2018


Aanleg nieuwe interne ontsluitingsweg  
Om aan de toekomstige vraag naar kleinere kavels (1000-1500 m²) te kunnen voldoen, legt de gemeente Gemert-Bakel een nieuwe weg aan op Smartpark. De weg komt tussen Oerstroom en IJzerzijp en zal naar verwachting in mei/juni 2018 bouwrijp zijn. De kavels zijn dan beschikbaar voor ondernemers.

Bedrijfsverzamelgebouw IJzerzijp
Bovendien wordt op de hoek van de wegen Wolfswater en IJzerzijp in het voorjaar van 2018 een bedrijfsverzamelgebouw gebouwd. Dit multifunctionele gebouw kent acht representatieve units van ca. 180 m² groot, verdeeld over twee verdiepingen, die turn-key worden opgeleverd. Deze zijn te huur. Per unit worden twee parkeerplaatsen gerealiseerd. Het belooft een mooi pand te worden. Er zijn nog enkele units beschikbaar!

Hans Otten Staal en Maikel Penninx naar Smartpark
Het Gemertse bedrijf Hans Otten Staal, specialist in halffabricaten en beschikkend over een breed assortiment buizen, staf, profielen en platen in staal, RVS en non-ferro, verhuist in februari 2018. Langs de Rechteloop is hard gewerkt aan de nieuwbouw. Het gebouw wordt een fraaie aanvulling op Smartpark. Ook Maikel Penninx Grondwerken en bestrating verhuist vanuit De Mortel naar Smartpark. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in grondwerken en bestratingen. Hiervoor bescikt Penninx over al het benodigde, eigen materieel. Op korte termijn starten de bouwwerkzaamheden.