Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws met betrekking tot de ontwikkeling van Smartpark Gemert en daaraan gerelateerde nieuwsberichten.

Volg ons ook op facebook voor actueel nieuws!


Volop ontwikkeling in 2018

Smartpark heeft mooie ontwikkelingen in petto voor 2018. Zo wordt een extra interne ontsluitingsweg aangelegd zodat de kavels goed bereikbaar zijn en zijn ze qua formaat zeer interessant voor ondernemers. Ook wordt het bedrijfsverzamelgebouw gebouwd in het voorjaar! Er zijn nog enkele units beschikbaar!

Lees verder >

Verkoopmanager Suus Aben-Ter Burg

Suus Aben-Ter Burg is vanaf nu actief als contactpersoon voor alle ondernemers die belangstelling hebben voor een kavel op Smartpark Gemert. 

Lees verder >

Convenant Keurmerk Veilig Ondernemen

Tijdens de kick-off bijeenkomst van Smartpark Gemert op 14 juli 2016 ondertekenden de gemeente Gemert-Bakel, brandweer, politie, Bedrijvenkontakt Gemert-Bakel (BKG) en de reeds op Smartpark Gemert gevestigde ondernemers het convenant voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). 

Lees verder >

Agri Green Boulevard start dialoog met agrisector

Met de start van de ontwikkeling van Smartpark Gemert, startte ook de ontwikkeling van Agri Green Boulevard: het toekomstige kloppende hart van de agrarische sector in Zuid-Nederland. 

Lees verder >

Feestelijk startschot ontwikkeling Smartpark Gemert

Na de ontwikkeling van Wolfsveld I werkt de gemeente Gemert-Bakel verder aan het versterken van het economische klimaat in de gemeente. 

Lees verder >